web page maker

DE STOEL VAN JE LEVEN 

het verhaal van  Mieke Mostermans

De aanleiding
Mieke was op zoek naar een nieuwe frisse, kleurrijke stof voor haar keukenstoelen. Ze heeft ons benaderd omdat zij erg enthousiast is over de dessins die we gebruiken voor onze tassen, waarvan zij er een heeft gekocht. 
 

Bestaande dessins
Wij bieden de mogelijkheid om voor jouw stoel een keuze te maken uit een reeds bestaand dessin van Astrid (www.danast.com). Indien gewenst verwerken we er één of twee persoonlijke elementen in. Dit hebben we gedaan met de keukenstoelen van Mieke. 

Dessin keuze
Na de keuze van een bestaand dessin en na overleg met haar hebben wij een aantal voorstellen gedaan met verschillende ontwerpen. Uit die collectie is vervolgens een definitieve keuze gemaakt in 2 kleurvariaties die mooi passen in haar interieur.

Persoonlijke elementen
Omdat ze het graag iets persoonlijker wilde, hebben we er twee persoonlijke elementen in verwerkt die voor haar belangrijk zijn: een keramiekscherf van haar kunstproject én een kantwerkje uit een ander kunstproject.

Uitsnede
Uit het geheel zijn 5 verschillende uitsneden gemaakt voor de vijf stoelen waarin twee persoonlijke elementen en in 2 kleurvariaties: blauw/groen en geel.
Zo werden het persoonlijke dessins en stoelen met het verhaal van Mieke.

Resultaat
Mieke schrijft: 'Ik heb een tas gekocht van Mattanja en Astrid. Daar kreeg ik zoveel leuke reacties op, dat we ook zo'n kleurig dessin voor onze keukenstoelen wilden. Astrid heeft ons een aantal dessins gemaild. We waren meteen enthousiast. Kiezen was moeilijk! Astrid dacht met mij mee en het bleek mogelijk om het uitgezochte dessin een persoonlijk tintje te geven.
Een geërfd kanten kleedje en één van de scherven van mijn kunstproject zijn nu zichtbaar in het dessin. Het is een blijvende herinnering. En op deze manier zijn de stoelen uniek en heel persoonlijk geworden. We krijgen veel enthousiaste reacties en zijn heel blij met het resultaat.'


WIL JIJ OOK DE STOEL VAN JE LEVEN THUIS?

Zodat jij dagelijks wordt omhuld door alles wat voor jou belangrijk is.
Maak een vrijblijvende afspraak. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.


MAIL
info@destoelvanjeleven.nl

MOBIEL
Astrid Verkoijen 06 222 90 985
Mattanja Coehoorn 06 497 32 410


ADRES
St. Josephstraat 7
6227 SK 
Maastricht


CONTACT
Email: info@destoelvanjeleven.nl
Astrid : 06 222 90 985
Mattanja:  06 497 32 410