bootstrap dropdown

DE STOEL VAN MIJN LEVEN

het verhaal van  Mattanja Coehoorn

Mijn verhaal
Dit is mijn gezin: mijn lust en mijn leven. Ik heb hen graag dicht bij me. Voor alle gezinsleden heb ik een aantal voorwerpen gekozen die belangrijk voor hen zijn, of die ik met hen associeer, of die ze zelf sterk associëren met thuis.

De persoonlijke bloem
Voor mijzelf zijn dat bijvoorbeeld een naald, schaar en meubelveer, aangezien ik met textiel werk. Verder de hanger die ik kreeg voor mijn bruiloft, oorbellen die ik kreeg bij de geboorte van mijn oudste zoon, de ring die is gemaakt van een koraalsteen van mijn schoonmoeder, de broche die mijn moeder vroeger veel droeg, het klokje van mijn oma. Al deze voorwerpen zijn gefotografeerd en uitgeknipt tot los element. Met deze elementen zijn een soort mandala-bloemen ontworpen, voor ieder gezinslid één.

Jungle
Omdat ik hou van natuur en bloemen, en mijn huis vol aardetinten is, zijn de bloemen in een soort jungle gezet, op een warme rode ondergrond.

De stoel
De stoel komt uit de kringloopwinkel. Zo’n comfortabel model waar je lekker in weg kunt kruipen, met mooi houtsnijwerk. Het frame is geschuurd en in olie gezet, het binnenwerk is volledig vernieuwd.

Ontwerp en print
We laten het ontwerp doorlopen over de naden. Op een computertekening kun je van tevoren zien hoe het ontwerp er straks op de stoel uit komt te zien.
De verschillende patroon-onderdelen zijn vervolgens op meubelstof geprint.

De  stoffering
De stoel is deskundig gestoffeerd.
VOILÁ!
De Stoel van mijn Leven. Niet alleen een eye-catcher in onze kamer, maar ook een stoel die ik associeer met wat dierbaar en waardevol is in mijn leven. Daarin zitten staat garant voor fijne gedachten en een warm gevoel.WIL JIJ OOK DE STOEL VAN JE LEVEN THUIS?

Zodat jij dagelijks wordt omhuld door alles wat voor jou belangrijk is.
Maak een vrijblijvende afspraak. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.


MAIL
info@destoelvanjeleven.nl

MOBIEL
Astrid Verkoijen 06 222 90 985
Mattanja Coehoorn 06 497 32 410


ADRES
St. Josephstraat 7
6227 SK 
Maastricht


CONTACT
Email: info@destoelvanjeleven.nl
Astrid : 06 222 90 985
Mattanja:  06 497 32 410